Abdulmuttalip ŞEFKATLİ - OKUL  MÜDÜRÜ

Abdulmuttalip ŞEFKATLİ - OKUL MÜDÜRÜ

01.01.1973 tarihinde Şanlıurfa ili Hilvan İlçesinde dünyaya geldim.Ailemin ilk çocuğuyum.Sekiz kardeşin en büyüğüyüm.Aslen Şanlıurfa/Siverekliyim.1980 yılından itibaren Adana ‘nın Ceyhan ilçesinde ailemle birlikte yaşamaya başladım.İlkokul, ortaokul ve lise tahsilimi Ceyhan’ da tamamladım. Lisans öğrenimimi Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesi (Şimdiki adı Ahi Evran Üniversitesi) Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamladım.

31/10/1997 yılında Adana/İmamoğlu/Çörten köyüne sınıf öğretmeni olarak atandım. 10 yıl kadar İmamoğlu’nda Sınıf Öğretmenliği ve idarecilik görevlerinde bulundum. 2008 yılında Adana’ ya Evliya Çelebi İlkokuluna Sınıf Öğretmeni olarak atandım.Daha sonra sırasıyla Bilge Kağan İlkokulu Müdür Yardımcılığı, Karacaoğlan  İlkokulu Müdür Yardımcılığı ve 15.12.2014 tarihinde okulumuza Müdür olarak görevlendirildim.Halen bu görevimi sürdürmekteyim.Evli ve bir erkek iki kız çocuğu olmak üzere üç çocuk babasıyım.

01.07.2019 tarihinde Buruk ortaokulunda müdür olarak göreve başlamış bulunmaktayım.