Buruk İlkokulu

Vizyon: Çağın gerektirdiği gelişim ve değişime uygun olarak: Profesyonel yönetim, İnsan Kaynaklarını etkili ve verimli kullanma, Eğitim – öğretim alanında araştırma ve geliştirme, Kaliteli eğitim ve öğretimin gerçekleşmesine çalışmaktır.

Misyon: Toplumumuzun değerleri ile örtüşen ,güçlü kurum kültürümüzle ;profesyonel yönetim anlayışını, mutluluğu esas alan , çağdaş metot ve teknikler ile teknolojiyi kullanarak kaliteli eğitim- öğretim veren örnek ve lider bir kurum olmaktır.

Başarılar: 0

Saatler: Okulumuz ilkokul öğrencileri için; Ders Başlama Saati:12:50 - Ders Bitim Saati: 17:40 olarak belirlenmiştir.
Isınma: Okulumuz klima ile ısınmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://burukilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BURUK CUMHURİYET MAH. 4111 SK. BURUK ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 20A SARIÇAM / ADANA

Öğretim Şekli :İkili Eğitim Uygulanmaktadır.

Yerleşim Yeri - Cumhuriyet Mah.4111Sk. No: 20A Sarıçam/ADANA

Ulaşım Şehir Hatları Halk Otobüsü (19/A Buruk Beldesi)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezinde bulunup İl Merkezine uzaklığımız 18 km´dir.